Mijn naam is Sietse Pompstra en ik woon met mijn gezin in Kollumerzwaag. Ik ben 41 jaar en getrouwd met Trijnie.  Samen hebben we 3 kinderen.

De oudste twee kinderen (Siegrid en Jarno) zitten op Chr. MAVO De Saad  in de eerste en in de derde klas. De jongste (Amerins) zit nog op de basisschool in groep 5. Toen de oudste op school kwam heeft het bestuur mij benaderd om algemeen bestuurslid te worden van De Saad. Inmiddels zit ik dan ook al weer een aantal jaren in het bestuur.

Zelf heb ik ook mijn opleiding op De Saad gevolgd. En in 19.. mijn diploma behaald. Daarna heb ik op de Friese Poort de opleiding  Bouwkunde gedaan en afgerond. Mijn vader is in 1969 zijn eigen bouwbedrijf (Aannemersbedrijf Pompstra) begonnen. Na het behalen van mijn diploma ben ik daar aan het werk gegaan. Na een aantal jaren zijn we een VOF geworden en in 2009 heb ik het bedrijf samen met mijn broer overgenomen.

Naast dat ik in het bestuur van Chr. MAVO De Saad zit, ben ik ook algemeen bestuurslid van het CDA. Sinds kort zit ik een werkgroep van de Hervormde Kerk en de Gereformeerde kerk in Kollumerzwaag om te bekijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een eventuele fusie van beide kerken. En hoe we van de verschillende visies in de toekomst een gezamenlijke visie kunnen maken.