Op 19 december hebben leerlingen en docenten stilgestaan bij het kerstfeest. Zo hebben de leerlingen in een circuitvorm verschillende activiteiten en workshops bijgewoond, waaronder een speciaal vieringsmoment bedacht door meneer Dijkstra, welke uiteraard in het teken van de geboorte van Jezus stond. Verder konden leerlingen creatief aan het werk met Stopmotion, Green Screen en Producing, verzorgd door gastdocenten van 4XM. Bij meneer Van den Dolder konden de leerlingen blacklight volleyballen, een bijzonder sportieve ervaring. Daarnaast werd er gepuzzeld bij meneer Van der Pas en konden leerlingen zelf ansichtkaarten maken, mogelijk gemaakt door mevrouw Bakker.

Voor de kerstactie hebben onze eerste- en tweedejaars leerlingen maar liefst € 947,60 opgehaald met de verkoop van waxinelichtjes. De opbrengst hiervan is bestemd voor onze voormalige collega/stagiair Pieter de Zwart. In 2020 gaat hij voor de tweede keer met World Servants op reis naar Malawi, om daar te bouwen aan verandering. Tijdens de kerstvieringen gedurende de dag heeft hij het een en ander over dit project verteld. In de middag is de totaalopbrengst van de actie bekendgemaakt en overhandigd.

Pieter de Zwart: “Ik fyn it prachtich moai om te sjen dat de learlingen sa fanatyk dwaande west binne om dit fantastyske bedrach byinoar te garjen. Allegear tige tank foar jim ynset!”. Ook namens De Saad willen wij onze leerlingen van harte bedanken en wensen wij de vrijwilligers van World Servants heel veel succes met hun project!