Open avond

We geven u graag een indruk van onze school tijdens de jaarlijkse OPEN AVOND. Traditiegetrouw wordt deze Open Avond gehouden op de eerste woensdag in februari.  De school staat ’s avonds van 18.30 – 21.00 uur open voor alle belangstellenden.

Alle facetten van de school zijn te zien en te beleven. Voor de leerlingen is er bij elk vak iets te doen, waardoor ze een idee krijgen van wat je allemaal gaat leren op de middelbare school. Voor ouders zijn de docenten beschikbaar voor het geven van informatie, u kunt ze al uw vragen stellen. Ook de zorgcoördinatoren, counselors en mentoren beantwoorden graag uw vragen.

Maar misschien nog wel het meest van belang: u kunt sfeer proeven op deze avond. ‘Voelt’ het goed voor u en uw zoon/dochter? Op basis van goede informatie én op basis van een goed gevoel kunt u samen de juiste keuze maken.

Voor een diepgaand persoonlijk gesprek is deze avond niet altijd tijd en gelegenheid. Maakt u gerust een afspraak buiten de Open Avond om als u graag persoonlijk door wilt nemen of De Saad de geschikte school is voor uw kind. Van harte welkom!